Cum alungi astenia de primăvară: metoda în trei paşi dezvăluită de Carmen Brumă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senzaţia de oboseală şi de slăbiciune pe care unele persoane o resimt în această perioadă este, de fapt, urmarea efortului de adaptare a organismului la condiţiile noului sezon. Carmen Brumă a dezvăluit metoda în trei paşi prin care reuşeşte să alunge astenia de primăvară.

Într-un interviu pentru site-ul kfetele.ro, Carmen Brumă, cunoscută pentru promovarea sportului şi a unui stil de viaţă sănătos, a explicat cei trei paşi simpli prin care combate astenia de primăvară. 

  • În primul rând, Carmen Brumă (40 de ani) subliniază că avem nevoie de Vitamina C şi Zinc, însă trebuie să fim atenţi la dozele consumate, pentru că excesul are efect oxidant. De asemenea, vedeta recomandă să consultăm înainte un medic. 
  • Al doilea pas este consumul de produse specifice anotimpului. „Eu am grijă să mănânc în fiecare zi măcar o salată care să conţină spanac, lobodă, untişor, leurdă şi ceapă verde“, a spus Brumă. 
  • Şi nu în ultimul rând, mişcarea în aer liber, la soare: „După cum se ştie, sinteza vitaminei D se face cu ajutorul soarelui şi tocmai de aceea este bine ca acum să petrecem cât mai mult timp afară, la soare. De preferat ar fi să ieşim în miezul zilei.“