Teatrul Național București reprogramează spectacolul „Dineu cu proști“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Național București anunță că, din cauza îmbolnăvirii unui actor, spectacolul „Dineu cu proști" din datele de 21, 22, 28 și 29 decembrie 2011 se amână pentru luna ianuarie 2012.

Iată calendarul reprogramării spectacolului:

Spectacolul din 21 decembrie 2011 se reprogramează pe 18 ianuarie 2012.

Spectacolul din 22 decembrie 2011 se reprogramează pe 19 ianuarie 2012.

Spectacolul din 28 decembrie 2011 se reprogramează pe 28 ianuarie 2012.

Spectacolul din 29 dec. 2011 se reprogramează pentru 29 ianuarie 2012.

Biletele vândute rămân valabile. Spectatorii care doresc să renunțe pot primi contravaloarea biletelor de la Casa de bilete a TNB până la data de 15 ianuarie 2012.

Spectacolul „Dineu cu proști", regizat de Ion Caramitru, este o montare de succes a Teatrului Național din București. Din distribuție fac parte Horațiu Mălăele, Șerban Ionescu, Medeea Marinescu, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică, Dorin Andone/Tomi Cristin, Alexandru Georgescu.

Mai multe pentru tine:
Spitale evacuate la Kiev după o amenințare din partea KGB-ului belarus
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”