Celebrul designer Vivienne Westwood a dezvăluit motivul pentru care se spală o singură dată pe săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nonconformista Vivienne Westwood, în vârstă de 76 de ani, a dezvăluit că se spală doar o dată pe săptămână, acesta fiind şi secretul care o menţine tânără.

Designerul Vivienne Westwood a dezvăluit în timpul unui interviu acordat cu ocazaia Săptămânii Modei de la Paris că oamenii „se spală prea mult“, atunci când reporterii au întrebat cum îşi menţine aspectul tineresc, scrie The Independent.

Soţul ei, Kornthaler, în vârstă de 51 de ani, a intervenit spunând: „Ea îşi face baie doar o dată pe săptămână. De aceea arată radiant“.

Nu este pentru prima dată când nonconformista regină a modei a vorbit despre obiceiurile sale privind spălatul...sau lipsa acestora. „În mod normal, acasă nu sunt obişnuită să fac duş“, spunea Vivienne anterior. „Eu doar mă spăl rapid în anumite zone ale corpului dimineaţa“, a povestit designerul.

Declaraţia vine după ce Vivienne Westwood a pornit şi o campanie pentru drepturile animalelor PETA, iar într-un clipul de promovare vedeta apare goală în duş şi declară că îşi permite să facă duşuri lungi pentru că este vegetariană. De asemenea, designerul explică faptul că decizia de a deveni vegetariană nu a fost doar pentru că industria cărnii este „cel mai grav poluator al planetei“, ci şi pentru că „risipeşte majoritatea apelor noastre“.

În ciuda faptului că a fost considerată marea doamnă a modei, stilul nonconformist al acesteia a pus adesea paie pe foc. Dar, în timp ce imaginea ei unică nu este apreciată de toată lumea, designerul spune că oamenii nu au fost niciodată atât de urâţi cum sunt astăzi.