VIDEO Piept de pui umplut cu legume şi caşcaval, un preparat gătit de Emilia Dorobanţu la „Click! Poftă bună!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitata Dianei Bart din această sâmbătă de la emisiunea „Click! Poftă bună!“ de la Prima TV este Emilia Dorobanţu, cea care a încântat o ţară întreagă cu vocea ei la emisiunea Vocea României. Emilia va găti alături de Diana, piept de pui umplut cu legume şi caşcaval, una dintre preparatele preferate ale artistei.

Andrei Ţandără, bucătarul emisiunii, vă arată cum să gătiţi simplu o caracatiţă: o puteţi face marinată, o puteţi folosi într-o savuroasă salată cu rucola şi fructul pasiunii sau o puteţi prăji şi servi împreună cu spanac sotat. Andrei v-a pregătit şi un desert răcoros: tiramisu cu fructe de pădure.

Talentatul bucătar Cristi Ghimpu vă propune trei reţete cu raţă: ragout de raţă, ragout de pipote de raţă şi piept de raţă.

Aşadar, nu pierdeţi “delicioasa” emisiune „Click! Poftă bună!“ sâmbătă, 9 august, de la ora 11:30, la Prima TV şi pe adevarul.ro.

Mai multe pentru tine:
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“