Articol publicitar

Sous Vide AENO: bucătărie de înaltă clasă la domiciliu

0
0
Publicat:

Metodele tradiționale de pregătit bucate sunt cunoscute de toată lumea. Nu s-au schimbat de mult timp. Desigur, au fost create dispozitive pentru a facilita procesul, dar esența a rămas aceeași - mâncarea se pregătește la temperaturi foarte ridicate. În ultimul perioadă apărut un produs de gătit interesant - Sous Vide. O tehnologie care a atras atenția nu numai bucătarilor celebri, ci și a oamenilor obișnuiți.

Tehnologia Sous Vide s-a născut în Franța, o țară în care arta culinară este foarte apreciată. Sous Vide este tradus din franceză ca „în vid”, ceea ce indică direct principiul metodei. Un timp oarecare tehnologia și-a păstrat exclusivitatea. Echipamentul era scump și nu orice restaurant și-l putea permite.

AENO, un brand ucrainean de electrocasnice mici care oferă o gamă largă de aparate de bucătărie, a lansat Sous Vide SV1, aducând această experiență în fiecare casă, permițând atât începătorilor, cât și experților să se bucure de beneficiile artei culinare.

Avantajele tehnologiei Sous Vide

Pentru a pregăti mâncăruri sous vide nu aveți nevoie de abilități culinare speciale. Cel mai important aspect este să alegeți temperatura și timpul potrivit pentru fiecare produs în parte. Cu Sous Vide AENO puteți găti o mare varietate de alimente - carne, pește, fructe de mare, legume și fructe. Alimentele își păstrează textura și aspectul natural. Gustul său natural este dezvăluit și îmbunătățit. Chiar și carnea tare, și uscată, cu această metodă de procesare, se face suculentă, se topește în gură.

Tehnologia unică Sous Vide vă permite să preparați acasă preparate de înaltă clasă din bucătăria de restaurant - de exemplu, confit de rață, Vichyssoise, ouă Benedict, cocoș în vin, carne de vită Burgundy, pate de ficat de pui, tataki de ton, Ratatouille, creme brulee și multe altele.

Gătitul într-o pungă de vid este o modalitate ideală de a pregăti mâncăruri dietetice și vegetariene. Mâncarea fierbe în sucuri proprii la o temperatură blândă. Păstrează vitaminele și microelementele. Nu este necesar adăugarea uleiului. Puteți experimenta și utiliza condimente rafinate și marinate. În timpul procesului de gătire, mirosurile și gusturile se amestecă, transformând un produs simplu într-un preparat demn de bucătărie recunoscută.

Sous Vide va ajuta să obțineți feluri de mâncare recunoscute cu un efort minim. Folosind metoda tradițională de gătit, nu puteți fi distras nicio secundă. În caz contrar, puteți strica produsul - să-l fierbeți prea mult sa să-l prăjiți peste măsură. Anumite feluri de mâncare necesită pur și simplu abilități virtuoase și precizie. Nu orice bucătar începător reușește să prăjească perfect costița de miel sau morcovii glazurați. Iar gătitul în vid vă scutește de o monitorizare constantă a procesului.

AENO Sous Vide SV1

Versatilitatea este una dintre cele mai remarcabile calități ale AENO Sous Vide SV1. Dacă doriți să gătiți o friptură suculentă, pește sărat perfect sau chiar fructe și legume, acest dispozitiv vă va fi de folos. AENO a elaborat o carte electronică de rețete special pentru Sous Vide, oferind o gamă largă de rețete creative și delicioase pe care le puteți încerca.

Ecranul LCD a dispozitivului AENO Sous Vide în combinație cu comenzile tactile intuitive oferă comoditate în utilizare, control și reglare ușoară a opțiunilor de gătit. Datorită posibilității de a seta timpul de gătire până la 100 de ore și a temperaturii reglabile până la 95°C în trepte de 0,5 grade C, iubitorii culinari își pot perfecționa cu adevărat abilitățile și pot obține rezultate perfecte de fiecare dată. Aparatul Sous Vide, de asemenea, este echipat cu o funcție de indicare sonoră care ajută utilizatorilor să nu scape momentul în care mâncarea lor este gata.

Siguranța este un aspect esențial în toate produsele AENO și este evidentă în protecția împotriva supraîncălzirii și în funcția de oprire automată a aparatului Sous Vide. Acest lucru oferă liniște sufletească, permițând utilizatorilor să nu se concentreze doar pe procesul de gătit.

Iar pentru cei care sunt îngrijorați de nevoia de vase speciale de gătit, AENO s-a ocupat și de acest lucru. Clema de pe Sous-Vide vă permite să folosiți oalele și recipientele existente fără investiții suplimentare. Mai mult, pe lângă Sous-Vide, puteți achiziționa un ambalator în vid AENO pentru a asigura o experiență culinară integrală.

Sous Vide este o adevărată descoperire în bucătăria modernă. Tehnologia care a cucerit deja inimile bucătarilor cu stele Michelin este acum gata să cucerească toți iubitorii de mâncare delicioasă.

Mai multe pentru tine:
Coada pelerinilor la Altarul Catedralei. Vezi în timp real unde se termină rândul
Visul devenit realitate. S-a pensionat la 32 de ani și trăiește pe o plajă în Thailanda. Metoda FIRE i-a schimbat viața
Cine este regele care avea cel mai bizar fetiș în dormitor. Nu ”ierta” nicio parteneră
33 de ani fără Anda Călugăreanu. Saveta Bogdan: „Ioana a rămas a nimănui, după decesul mamei. Dan Tufaru o internase la o casă de copii”. Cum arată mormântul artistei?
Un tezaur roman, ascuns timp de 8 ani, după ce a fost descoperit cu un detector de metale
Ce tranzacții suspecte a descoperit Libra Bank în conturile AUR. Ce plăți s-au făcut către patronul Realitatea PLUS, unde Simion și Georgescu sunt lăudați excesiv
O contabilă din Kenya a ajuns femeie de serviciu în România și trăiește cu frică. „Mi-e teamă în fiecare zi să nu fiu...”
Președinte ICCJ spune că instituția nu a validat proiectul de lege privind pensiile magistraților: „Declarațiile recente riscă să afecteze încrederea publică în independența justiției”
Mirabela Grădinaru, criticată de stiliști pentru că ar fi confundat Sfințirea Catedralei cu o… înmormântare: „Nu apari cu doliu pe cap! Nu ești la funeraliile Reginei Elisabeta!” Ce au spus despre Gigi Becali
Ziua în care Biserica a deschis porțile doar pentru personalități. De ce oamenii de rând n-au avut acces în interior la slujba de sfințire a picturii Catedralei Neamului VIDEO
La 70 de ani, schimbă iar scutece, după ce a devenit tată pentru a opta oară!