Rulouri de friptură în sos de oţet balsamic
0Delicioasele rulouri de friptură în sos de oţet balsamic sunt însoţite de legume tăiate subţire. Sosul este un plus de aromă care face din acest preparat unul special, unul pe care îl poţi găsi în meniurile marilor restaurante din întreaga lume.
Rulouri de friptură în sos de oţet balsamic – Ingrediente
8 felii subţiri de pulpă de porc
ulei de măsline
sare
piper
rozmarin, tocat
1 ardei roşu gras, tăiat fâşii
1 ardei verde, tăiat fâşii
1 dovlecel, tăiat felii subţiri
1 ceapă, tăiată pe jumătat şi feliată subţire
câteva ciuperci, feliate
Pentru sosul de oţet balsamic
1 linguriţă ulei de măsline
1 căţel de usturoi, pisat
1/4 cană oţet balsamic
2 linguri vin roşu sec
2 linguriţe zahăr brun
2 crenguţe rozmarin proaspăt
1/4 cană supă de vită
Află mai multe pe clickpoftabuna.ro!
Friptură de vită la grătar cu cartofi în sos de muştar. Reţeta cea mai simplă
Friptură de porc la tavă cu cartofi
Friptură cu lapte bătut, coriandru şi garnitură de salată verde