Reţetă rapidă: paste florentine cu pui şi ciuperci
0Această mâncare este gata în mai puţin de 30 de minute. În plus, se face într-un singur vas, aşa că nu trebuie să îţi faci griji în privinţa dezordinii din bucătărie. Preparatul este plin de savoare, graţie roşiilor deshidratate, spanacului şi ciupercilor – ca să nu mai spunem de gustul cremos al pastelor, care te va cuceri imediat!
Paste florentine cu pui şi ciuperci – Ingrediente
450 g piept de pui dezosat şi fără piele, tăiat în bucăţele de 2-3 cm
1 lingură unt
1 linguriţă ulei de măsline
2 căţei de usturoi, mărunţit
15 g roşii deshidratate în ulei
120 g ciuperci mici, feliate
1 lingură făină
500 ml supă de pui
350 g lapte integral şi smântână de gătit (părţi egale, combinate în acelaşi vas)
1 linguriţă sare
¼ linguriţă piper
½ linguriţă usturoi pudră
230 g paste linguine, rupte în două
25 g parmezan ras
60 g spanac baby, proaspăt
Află cum se prepară pastele florentine cu pui şi ciuperci pe clickpoftabuna.ro.
Cum se prepară pastele cu fasole şi legume.
Cum se fac cele mai bune paste cu ciuperci şi sos de roşii.