Paste la cuptor cu cârnaţi şi brânză
0Paste la cuptor cu cârnaţi şi brânză. Postul nu este pentru toată lumea, aşa că le propunem celor care nu pot renunţa la consumul alimentelor „păcătoase” o reţetă delicioasă şi simplu de realizat din spaghete. Poftă bună!
Paste la cuptor cu cârnaţi şi brânză: ingrediente
- 500 de grame de paste de orice fel
- 3-4 bucăţi de cârnaţi sau crenvurşti
- 3 ouă
- 200-300 de grame de brânză telemea
- sare
- piper
- pătrunjel verde
- caşcaval sau mozarela
Paste la cuptor cu cârnaţi şi brânză: preparare
Punem pastele la fiert. Între timp, se bat ouăle şi se fierb şi cârnaţii sau crenvurştii. După ce au fiert bine pastele, scurgem apa şi adăugăm ouăle bătute, telemeaua rasă şi cârnaţii sau crenvurştii fierţi. Se sărează şi se piperează amestecul. Adăugăm pătrunjel verde.
După ce amestecăm bine amestecul, turnăm compoziţia într-un vas uns cu unt sau margarină. Se rade caşcavalul pe deasupra sau se pune mozarela din belşug. Se pune vasul cu paste la cuptor până se rumeneşte, la temperatura de 180 de grade.
Merg de minune cu salată verde sau castraveţi muraţi, potrivit reteteculinare.ro.