Friptură de porc la tigaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Încearcă un preparat gustos!

Preparată corect, carnea de porc este fragedă şi aromată. Pentru un plus de gust, o poţi servi cu ardei copţi, în care ai adăugat un ardei iute.

De ce ai nevoie pentru friptură de porc la tigaie

Pentru friptură

1 kg carne de porc, fără os

1 linguriţă sare

1 linguriţă piper

2 linguri făină

3 linguri ulei

4 linguri unt

2-3 ardei

1 ardei iute

Pentru sos

2 linguri maioneză

2 linguri oţet de mere

1 lingură iaurt

pudră de ardei iute

pătrunjel

Află cum se prepară friptura de porc la tigaie pe clickpoftabuna.ro!

Mai multe pentru tine:
Chillmas Deals 2025 pe eMAG: Top televizoare cu cele mai mari reduceri, de până la 5.000 de lei și calitate premium pentru living și dormitor
Care este cel mai mare „viciu” al Dacianei Sârbu?! De abia acum a recunoscut! „De patru-cinci ori pe zi!”
Lancôme Bestseller în România: Parfumuri iconice, mascara virală și skincare premium pentru cadouri de lux
Black Friday 2025 „Bla-Bla Black Shopping Weeks” la XXXLutz: transformă-ți casa de sărbători cu piese spectaculoase și reduceri de până la 50%
Black Friday 2025 pe Flip.ro: cele mai mari reduceri la iPhone – economii de până la 1.000 de lei și telefoane premium sub 1.000 €
Previziunea misticului Baba Vanga pentru 2026. Cât va ajunge să coste aurul în România?
A Diamond Is Forever: colecția Primul diamant TEILOR — bijuterii luxury de la 500 lei pentru cadouri care spun povești
Chillmas Deals 2025 pe eMAG: cele mai bune oferte pentru decorațiuni de Crăciun cu reduceri uriașe de până la 78%
Mariana Moculescu, mesaj dur pentru Alexandra Velniciuc „Nu înțeleg cine stă în spatele acestor decizii” De ce nu a fost lăsată în primă instanță să intre la priveghi și cum a apărut apoi alături de Nidia UPDATE
Cristina Teleanu, în lacrimi. Fosta avocată, devenită ciobăniță, acuzații grave pentru soțul ei: „Un om fără școală să mă umilească..."
O nouă apariție de weekend a Prințesei Kate. Viitoarea regină a avut un mesaj de suflet: ”Ne lepădăm de ce nu ne mai e de folos”