Cum să prepari o delicioasă ciorbă de fasole
0Postul Paştelui începe pe 3 martie şi ţine până pe 19 aprilie, de aceea v-am pregătit o reţetă clasică, dar foarte hrănitoare. Cu siguranţă va fi binevenită pentru toată lumea.
Ingrediente:
150 – 200 g fasole
2 morcovi
1 legătură pătrunjel
un ardei gras
2 roşii
150 g sfeclă roşie
borş
zeamă de castraveţi
suc de roşii (sau oţet)
zeamă de lămâie
o legătură leuştean
1 ţelină
o ramură de cimbru
sare
piper
Mod de preparare:
Se pune fasolea într-o oală mare, se adaugă apă rece cât cuprinde şi se fierbe.
Zarzavatul şi ceapa se dau pe răzătoarea cu găuri mari, se călesc 2 minute în 50 ml ulei sau unt şi se adaugă în oala cu fasole.
Reţeta completă pe clickpoftabuna.ro