Cum să prepari adevăratul „Choux à la crème”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Choux à la crème FOTO Shutterstock

Renumita prăjitură de origine franţuzească „Choux à la crème” a primit echivalente în limba română precum ecler sau profiterol. Însă un „Choux à la crème” adevărat diferă prin modul de preparare faţă de variantele româneşti. Celor care poftesc la deliciul franţuzesc le prezentăm adevărata reţetă de „Choux à la crème”.

Pregătire: 1h
Porţii 10
Dificultate medie

Ingrediente:
Pentru aluat
1 cană cu apă
1 cană cu făină
125 g unt
5 ouă
1 praf de sare

Pentru cremă
2 ouă
500 ml lapte
2 linguri făină
1 ½ cană zahăr
2 pacheţele zahăr vanilat

Află modul de preparare într-un articol complet pe clickpoftabuna.ro