Botniţa care transformă câinii în adevărate bestii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O companie rusească a realizat o botniţă care odată montată câinelui îi oferă acestuia o înfăţişare agresivă, cu adevărat înfiorătoare.

Accesoriul arată ca o gură de câine rânjită, cu colţi ascuţiţi şi plini de sânge, o imagine menită să pună pe fugă orice intrus care ar îndrăzni să intre pe o proprietate privată.

Marina Kurulyova, unul dintre primii clienţi care a achiziţionat o astfel de botniţă, a declarat pentru o publicaţie locală că i s-a părut comic felul în care arăta câinele ei, un Schnauzer uriaş, cu dinţi falşi, dar că un străin va fi înspăimântat de o asemenea arătare. 

O amică de-a sa a cumpărat şi ea noul model de botniţă pentru un doberman, iar fotografiile postate pe internet au făcut furori. Stăpânii de câini din Rusia au lansat deja o modă, dornici să vadă cum arată prietenii lor necuvântători cu asemenea accesorii. 

Botniţele au ataşate nasuri şi păr artificial pentru a fi cât mai realiste, sunt confecţionate din materiale care nu sunt toxice pentru animale şi modelate astfel încât să le permiă să respire uşor.

FOTO ruptly.tv