Before&after: garsonieră de 43 metri pătraţi, transformată în apartament cu 2 camere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un designer de interior a acceptat provocarea de a transforma o garsonieră într-un apartament cu două camere care să fie complet echipat pentru a putea fi închiriat. A reuşit cu ajutorul unei echipe de constructori foarte pricepuţi, cu mobilier multifuncţional şi prin reorganizarea camerelor.

Arhitecta Irina Radu de la iDecorate a transformat o garsonieră de 43 de metri pătraţi a unui antreprenor din domeniul construcţiilor, într-un apartament de două camere. A fost posibil pentru că garsoniera se află la ultimul etaj a blocului, aşa că mutarea instalaţiilor a fost mai uşoară. Pe lângă asta, luminozitatea şi generozitatea spaţiului au permis să mute funcţionalităţile, astfel încât fiecare zonă a micului apartament să beneficieze de o atmosferă plăcută.

Cromatica şi reorganizarea obiectelor din baie îmbunătăţesc funcţionalitatea

Compartimentarea de bloc vechi a venit la pachet cu obstacole, dar Irina a reuşit să mute bucătăria pe hol, să schimbe locul obiectelor sanitare din baie, să despartă livingul de dormitor. A pregătit apartamentul complet pentru a fi închiriat.

Reorganizarea camerelor pentru mai mult spaţiu

bucataria

O mişcare importantă a Irinei a fost să mute bucătăria în locul holului, mutare pentru care a fost nevoie de câteva măsuri pentru a optimiza spaţiul. A folosit mobilier fără mânere, a ales doar electrocasnice incorporabile, care ocupă mai puţin spaţiu, iar lângă frigiderul incorporabil a montat un corp de dulap în care se regăsesc un cuier şi un pantofar.

Continuarea articolului, aici.