Renault lansează noul Clio în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în aprilie 2019, Noul CLIO este lansat şi în România. Oferta comercială include un preţ de pornire de 11,900€ (TVA inclus).

Clio propune o gamă completă de motorizări pe benzină – toate noi în gamă – şi diesel, a căror putere acoperă o paletă largă: de la 65 CP la 130 CP. Considerat un model iconic datorită succesului comercial excepţional, noul model de segment B este deja una dintre cele mai sigure maşini de oraş testate vreodată de Euro NCAP, primind rating-ul maxim de 5 stele. Performanţa este realizată, în special, prin siguranţa pasivă sporită şi cea mai cuprinzătoare gamă de sisteme de asistenţă la conducere din categorie.

Noul Clio ste disponibil cu 4 niveluri de echipare: Life, Zen, Intens şi R.S. Line. Încă de pe nivelul de echipare Life, noul model propune o listă generoasă de echipamente în standard:

Faruri Renault LED Pure Vision

Pachet de siguranţă activă: sistemul activ de frânare de urgenţă cu detectarea cicliştilor şi a pietonilor, sistem de asistenţă la pornirea din rampă,  recunoaşterea indicatoarele rutiere (Traffic Sign Recognition), alertă privind distanţa de rulare, asistenţă la menţinerea benzii de rulare, aprinderea automată a farurilor, apel de urgenţă la 112

Pachet de siguranţă pasivă: 6 airbag-uri, alertă pentru cuplarea centurii de siguranţă pentru cele 5 locuri, tetiere tip virgulă cu protecţie sporită, sistem de prindere ISOFIX pentru locurile laterale spate

Afişaj de bord TFT 4,2'' 

Banchetă spate rabatabilă 1/3-2/3 cu 3 tetiere

Geamuri electrice faţă cu impuls

Listă motorizări/ preţuri