A născut la trei ore după ce a aflat că e gravidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Naşterea neaşteptată a unei englezoaice a demonstrat că nu oricine are burta umflată suferă de gută

O coafeză din Marea Britanie a dat naştere unei fetiţe la numai trei ore după ce medicii au anunţat-o că este însărcinată, informează „The Daily Telegraph". Belinda Waite (21 de ani) din Bampton, Devon, s-a prezentat la spitalul local pentru mai multe consultaţii în decursul ultimelor nouă luni.

Doctorii i-au spus că suferă de sindromul de colon iritabil precum şi de gută şi au tratat-o ca pe un caz extrem de grav. În realitate, britanica era însărcinată cu o fetiţă perfect sănătoasă de patru kilograme care a venit pe lume în urmă cu o lună.

Femeia, poreclită şi „Billy",povesteşte că de-a lungul ultimelor luni a simţit că ceva se mişcă în burta ei, dar nu s-a gândit niciodată că ar putea fi însărcinată. „Se pare că nici măcar doctorii nu s-au gândit la asta", le-a spus Belinda jurnaliştilor britanici. „Citeam poveşti asemănătoare prin reviste, dar niciodată nu m-am gândit că aşa ceva i se poate întâmpla cu adevărat cuiva. Cu siguranţă nu m-am gândit că mi se va întâmpla chiar mie", a mai spus englezoaica.

În ziua de Crăciun, Belinda a ajuns la spital pentru că i se umflaseră mâinile şi picioarele. Doctorii au asigurat-o că suferă de gută sau are o alergie la ceva. Pe 6 februarie - în noaptea de dinaintea naşterii -, Belinda s-a mai prezentat o dată la spital pentru că o durea tot corpul. La ora 22.00 medicii i-au spus că e însărcinată în trei luni. De fapt, sarcina avea nouă luni, iar patru ore şi jumătate mai târziu, britanica avea să nască acasă, ajutată de mama iubitului ei, Syliva.