Zlatan Ibrahimovici, prima mare vedetă care ratează Euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Zlatan Ibrahimovic, 39 de ani, nu va face parte din lotul Suediei pentru turneul final al Campionatului European care va avea loc în această vară

Fotbalistul lui AC Milan s-a accidentat la genunchi în timpul meciului din campionat cu Juventus, scor 3-0, şi a părăsit terenul în repriza secundă. Ulterior, atacantul a fost diagnosticat cu entorsă la genunchiul stâng, afecţiune pentru care va avea nevoie nevoie de o recuperarea de şase săptămâni. 

Absenţa atacantului de la Euro 2020 a fost confirmată şi de selecţionerul Suediei, Janne Andersson. „E o veste tristă, atât pentru el, cât şi pentru noi. Zlatan mi-a spus că accidentarea îl împiedică să joace la Euro 2020. Sper să revină cât mai repede în teren”, a spus antrenorul.

Zlatan, 62 de goluri în 118 meciuri la naţională, se retrăsese de la prima reprezentativă în urmă cu cinci ani, dar a hotărât să revină asupra deciziei pentru Euro 2020. De la anunţul revenirii, Ibrahimovic a jucat două meciuri pentru Suedia, ambele în luna martie.

La turneul final din acest an, Suedia este în Grupa E, din care mai fac parte reprezentativele Spaniei, Slovaciei şi Poloniei.