Virgil Stănescu a intrat în Galeria Legendelor din SUA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Stănescu, preşedintele Steaua CSM Exim Bank

Anunţată încă din primăvară pe site-ul oficial al clubului Steaua CSM EximBank, informaţia conform căreia Virgil Stănescu va fi introdus în galeria legendelor Universităţii South Alabama a fost confirmată de instituţia americană pe care sportivul român a absolvit-o.

Alături de un jucător de baseball, un jucător de fotbal şi un antrenor de baseball, Virgil Stănescu va avea parte de o ceremonie oficială în luna noiembrie a acestui an, care va fi găzduită de sala de festivităţi a universităţii, urmând ca cei patru să fie prezentaţi şi în cadrul unei ceremonii care va avea loc la pauza partidei dintre Jaguars şi Bobcats, din 15 noiembrie.

„Stănescu a fost membru al primei echipe a conferinţei Sun Belt, ca urmare a evoluţiei sale din sezonul 2000-2001, în timp ce în primul său an i-a ajutat pe cei de la Jaguars să câştige atât sezonul regulat cât şi titlul în conferinţă, performanţe în urma cărora a fost numit atunci cel mai valoros jucător. El a fost liderul echipei atât la puncte marcate cât şi la recuperări în ultimele două sezoane ale sale, Jaguars având un record cumulat de 42 de victorii şi 21 de înfrângeri, cu 24 de victorii şi 8 înfrângeri în cadrul conferinţei. Virgil Stănescu se află pe locul 12 în clasamentul all-time al marcatorilor universităţii, cu 1.126 de puncte şi pe locul şase la recuperări, cu 648“, se precizează pe site-ul oficial al universităţii South Alabama.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Virgil Stănescu vrea să transpună picturile sale pe mochete personalizate

Alin Petrache, Amatto Zaharia, Virgil Stănescu şi Ruxandra Dragomir, omagiaţi la Gala Premiilor VIP

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

VIDEO Sibiu Streetball a fost câştigat de o echipă din România

VIDEO Spectacol sub panou la Sibiu Streetball

Mai multe pentru tine:
Macron creionează o nouă viziune despre Europa: „Regulile jocului s-au schimbat”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Ingredientele pe care trebuie să le pui în apa ouălelor de Paște, pentru ca să nu se mai spargă. Se regăsesc în bucătăria fiecărei gospodine
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
CTP îl face praf pe Piedone, cu program cu tot: „Candidatul Parizer Usturoi” şi „rafala de agramatisme, fraze fracturate...”
Liberalul Costel Alexe: „Orice zi cu Marcel Ciolacu în funcţia de premier e o jignire la adresa Iaşiului şi a Moldovei”
Sorana Cîrstea, învinsă fără drept de apel de Iga Swiatek, în turul al treilea la Madrid. Ce a spus poloneza
Tânărul care a primit premiul „Studentul român al anului în străinătate”. „Subliniază importanța cercetării mele“
O femeie va fi judecată după ce și-a furat propria mașină de la amanet. Banii primiți nu au fost de ajuns
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă