VIDEO Huliganii n-au dispărut din Anglia, un fan a fost bătut în tribune la West Ham cu Astra. Victima ar fi un român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
West Ham joacă acum pe stadionul Olimpic

Un fan a fost bătut în tribună de alt suporter, joi seară, în timpul meciului dintre echipele West Ham United şi Astra Giurgiu, iar Daily Mail scrie să este posibil ca persoana agresată să fi fost un susţinător al campioanei României.

Imagini cu incidentul au apărut pe reţelele de socializare şi au fost preluate de presă. Fanul poate fi văzut când este lovit de mai multe ori de alt suporter, în faţa stewarzilor.

"S-a sugerat că victima ar fi un fan al Astrei care a fost pus să stea într-o zonă greşită. West Ham ştie de incident şi îl investighează", notează Daily Mail, citat de News.ro.

West Ham a condamnat incidentul prin intermediul unui purtător de cuvânt. "Un astfel de comportament nu are ce căuta în fotbal şi vom colabora cu poliţia pentru a-i identifica pe cei implicaţi. După ce vor fi identificaţi, se va dicta interdicţie pe viaţă de acces la meciurile echipei West Ham", a spus purtătorul de cuvânt al clubului, adăugând că gruparea va cere în instanţă ca interdicţia să fie extinsă la toate meciurile de fotbal, nu doar cele ale West Ham.

West Ham United a fost învinsă, joi seară, pe  teren propriu, cu scorul de 1-0, de Astra Giurgiu, care s-a calificat astfel în grupele Ligii Europa.