VIDEO Halep a fost felicitată şi de FIFA: Postare superbă după victoria categorică de la Australian Open cu Venus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a ajuns un personaj atât de popular în lumea sportului, încât până şi contul de Twitter al Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA) a salutat victoria ei de la Australian Open.

Simona Halep e, cu siguranţă, cel mai bun ambasador pentru sportul românesc la ora actuală. Încă o dovadă în acest sens e că, într-o perioadă în care fotbalul românesc e la pământ, România ajunge în atenţia FIFA tot datorită Simonei Halep!

După ce liderul mondial în tenisul feminin s-a calificat în optimile de la Australian Open, FIFA a postat următorul mesaj pe cotul de Twitter: „Felicitări, Simona Halep pentru calificarea în turul patru de la Australian Open. Recent, ne-a spus că recordul ei de a ţine mingea pe picior e de 89. Ţine mai multe decât tine?“.

Mai multe pentru tine:
BEJ Prahova admite candidatura „baronului Lamborghini” Iulian Dumitrescu, cercetat penal, pentru un nou mandat la șefia CJ
Revenirea lui Halep, un fiasco. Roma i-a spus pas, Roland Garros se dezice de jucătoarele dopate
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Orașul unde au fost descoperite peste 80 de specii de păsări. Multe sunt răpitoare și au cuiburile în fisurile blocurilor
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Sâmbătă, Pelerinaj de Florii în Bucureşti. Traseul şi programul procesiunii
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Gripa aviară la vaci se răspândește rapid în Statele Unite ale Americii. Care este pericolul pentru Europa
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Laurențiu Reghecampf, probleme fără sfârșit. E urmărit penal pentru violențe în familie