VIDEO Fază de cascadorii râsului în NHL: Un arbitru a fost lovit cu pucul în zona intimă, care a fost apoi deviat în poartă. A fost sau nu validat golul?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO via Captură YouTube

Hocheiul este unul dintre cele mai dure sporturi de pe mapamond, iar Campionatul Nord-American, NHL, este cea mai puternică ligă dintre toate. Despre gradul de periculozitate prezent pe gheaţă a aflat pe propria piele arbitrul Tim Peel, care a fost lovit în zona sensibilă de un puc expediat de fundaşul lui St. Louis Blues, Robert Bortuzzo.

De asmenea, ca totul să fie complet, după ce arbitrul a fost lovit, pucul a ricoşat în poartă, goalkeeper-ul celor de la Florida Panthers nemaiavând cum să-l oprească.

Practic, toată faza s-a transformat într-un gol primit de acesta la colţul scurt. 

Din păcate pentru cei de la St. Louis, golul inedit nu a fost validat, regulile fiind destul de clare în ceea ce priveşte interferenţa arbitrilor în traiectoria pucului.

Din fericire, arbitrul Peel nu a suferit răni grave şi nu a fost nevoie de intervenţia medicilor pentru a-l repune pe acesta pe picioare. 

În ceea ce priveşte meciul, St. Louis au reuşit să câştige împotriva celor din Florida chiar şi fără ajutorul nesperat al arbitrului ghinionist.