VIDEO Cu fusta sus. Inedit, dar controversat! Cum s-au tras la sorţi grupele la Turneul Campionilor Next Gen de la Milano

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De azi şi până sâmbătă, la Milano se dispută Turneul Campionilor NextGen, rezervat celor mai valoroşi jucăori de până în 21 de ani din circuitul masculin.

Gândindu-se că e vorba de tineri jucători, organizatorii turneului de la Milano au decis să schimbe formatul clasic al tragerilor la sorţi clasice. Aşa că au înlocuit bilele cu 8 super-modele, fiecare având o literă A sau B undeva, ascunsă pe sub haine. 

Fiecare dintre cei 8 jucători calificaţi la acest Turneu Final a trebuit să aleagă un model şi să defileze împreună pe scenă. O parte a publicului a apreciat schimbarea, altă parte însă nu, în principal din cauza faptului că una dintre fete avea litera prinsa în zona coapsei şi a fost nevoită să-şi ridice rochia pentru a o arăta.

În urma criticilor apărute, ATP a decis să-şi ceară scuze, precizând că nu se va mai repeta o asemenea ceremonie, dar motivând că tematica a fost insiprată din istoria oraşului Milano, care este capitala modei.

Grupa A
Andrei Rublev (Rusia, 20 ani, 37 ATP)
Denis Shapovalov (Canada, 18 ani, 51 ATP)
Hyeon Chung (Coreea de Sud, 21 ani, 54 ATP)
Gianluigi Quinzi (Italia, 21 ani, 306 ATP) — wildcard

Grupa B
Karen Hacianov (Rusia, 21 ani, 45 ATP)
Borna Coric (Croaţia, 20 ani, 48 ATP)
Jared Donaldson (SUA, 21 ani, 55 ATP)

Daniil Medvedev (Rusia, 21 ani, 65 ATP)