Victorie mare pentru Răzvan Lucescu! PAOK Salonic a reuşit o victorie la scor în faţa lui Panathinaikos Atena şi se bate la titlu în Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PAOK Salonic a reuşit o victorie superbă în derby-ul cu Panathinaikos, scor 4-0. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu este locul doi în Grecia, cu 28 de puncte, cu unul mai puţin decât liderul Olympiakos.

PAOK a făcut spectacol în derby-ul cu Panathinaikos. Jucătorii lui Răzvan Lucescu au obţinut una dintre cele mai clare victorii din acest sezon, scor 4-0. Pelkas a deschis scorul în minutul 8, tot el a făcut 2-0 în minutul 51, iar Koulouris a făcut 3-0 din penalty, în minutul 68. Tabela a fost închisă de Prijovic, în minutul 77.

Panathinaikos a avut rămas în 10 oameni în minutul 67, când Insua a văzut al doilea galben. Nici PAOK n-a terminat meciul în efectiv complet. Mak a văzut roşu direct, la o fază petrecută în minutul 79. Fernando Varela, jucător transferat de la FCSB, a fost integralist.

PAOK Salonic este pe locul 2 în Grecia, la un singur punct în spatele lui Olympiakos. Echipa antrenată de Lucescu jr. are cea mai bună apărare din Grecia, cu 7 goluri primite, la fel ca Atromitors şi AEK. De asemenea, are al doilea cel mai bun atac, cu 23 de goluri în 14 etape.