Unirea Urziceni a ajuns la Glasgow / Dan Petrescu asaltat pentru poze si autografe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unirea Urziceni a ajuns la Glasgow / Dan Petrescu asaltat pentru poze si autografe

Gruparea din Urziceni a ajuns în Capitala Scoţiei în această după amiază, pentru partida din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, împotriva celor de la Glasgow Rangers, care va avea loc marţi seara (21:45). Tehnicianul Dan Petrescu a fost luat cu asalt de suporterii britanici pentru poze şi autografe.

La plecarea spre Scoţia, managerul general al echipei Mihai Stoica a declarat că Rangers este o echipă bună, dar nu de nivelul Sevillei.

"Va fi ceva special la Glasgow, iar emoţiile sunt la o altă intensitate. E o altă lume şi puţini sunt cei care ajung acolo, aşa că trebuie să ne felicităm încă o dată că am reuşit să pătrundem în elita fotbalului european. Întâlnim o echipă care are un moral foarte bun. I-am văzut acum două săptămâni câştigând "Old Firm" contra celor de la Celtic, iar acum au trecut şi pe primul loc în campionat. E o echipă foarte bună pe teren propriu, dar nu de nivelul Sevillei, şi dorim să ne fructificăm şansa. Şi un rezultat de egalitate este pozitiv, pentru că întâlnim o echipă de o altă categorie.

Vezi câteva imagini în exclusivitate de la sosirea echipei ialomiţene în "ţara fantomelor".

"Bursucul" le-a permis fotbaliştilor săi să-şi ia cu ei şi soţiile la meci

Unirea va avea

un mare susţinător la meciul de mâine seara, în persoana fostului campion la profesionişti, Mihai Leu