Ţiriac o vede pe Halep drept unică variantă pentru România: „Nu prea ai pe cine să pui, în afară de ea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fel ca în 2016, un subiect delicat se transformă într-o dezbare publică. Mai nou, fiecare federaţie încearcă să facă lobby pentru sportivul ei.

Jocurile Olimpice de la Tokyo se apropie cu paşi repezi, fiind programate în vara anului 2020. În acest context, Ion Ţiriac comentează despre cine crede că s-ar potrivi pentru a purta drapelul la una dintre cele mai însemnate competiţii pentru sportivii din întreaga lume.

Favorită în ochii lui Ion Ţiriac pentru a purta drapelul la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, din 2020, este nimeni alta decât Simona Halep. 

„Nu cred că ai pe cine să pui portdrapelul României în afară de Halep şi, bineînţeles, este Neagu care este cine este, dacă revine în echipa naţională. Sunt alţi campioni mondiali, olimpici. Poţi să îi pui pe Nadia, pe Năstase, pe Hagi, că tot stau în trio-ul Dumnezeu. Au fost şi sunt şi aşa rămân. Sunt şi la gimnastică, începând cu Răducan şi ai zeci de campioni olimpici. Nu pot să spun că sunt partizan numai pentru tenis. Multă lume a spus că eu trebuia să îl port prima dată şi am spus că nu e cazul. Sunt alţii care trebuie să îl poarte. Halep e mai micuţă ea, din păcate, dar dacă ar fi de 1.90 metri ar fi mai bine, pentru că drapelul e destul de mare, dar poate să îl ţină în mână sigur”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit gsp.ro.