Tg. Mureș - Mediaș 1-0. Lovit de Ghionea, la cap, Markovici a părăsit terenul pe targă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău

Incidente la finalul meciului de la Tg. Mureș, dintre echipa locală și Gaz Metan Mediaș. Lovit în zona capului, de Ghionea, în săritură, la ultima fază a partidei, Markovici a protestat vehement la final.

Jucătorul lui Gaz Metan a părăsit spațiul de joc pe targă, fiind urcat apoi în ambulanță. Fundaşul sârb a fost lovit tare, în zona capului, de Ghionea, care a sărit la cap, la ultima fază a meciului. Cu sânge pe față, Markovici a venit la arbitrul Dragoş Istrate, protestând. Centralul l-a eliminat pe Răzvan Avram (Gaz Metan) pentru ripostă.

Extrem de iritat, Cristian Pustai a felicitat echipa gazdă pentru victorie, însă a acuzat faptul că meciul a fost prelungit cu numai trei minute deși după pauză au fost câteva întreruperi ale jocului, iar fiecare formație a efectuat câte trei schimbări de jucători.

Antrenorul lui Tg. Mureș, Ioan Ovidiu Sabău, n-a fost de acord cu reacția omologului său de la gruparea sibiană: "Nu e normal ca Pustai să critice arbitrajul. Ar trebui să îşi vadă de echipa lui. Ghionea s-a dat cap în cap cu Markovic. Arbitrajul nu a influenţat rezultatul. E o victorie muncită. Ştiam că Mediaşul joacă din două pase şi centrează pentru Markovici, care vine din linia a doua", a spus Ovidiu Sabău după partidă, la Digi Sport.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Victoraş Astafei (61).

Gaz Metan a suferit primul eşec după o serie de cinci meciuri fără înfrângere (4 egaluri şi o victorie), iar Tg. Mureș s-a apropiat la un singur punct.

Lovitura de începere a meciului a fost dată de fostul internaţional mureşean Iuliu Hajnal (60 ani).

TG. MUREȘ: Albuţ - Vagner (Ljubojevici '59), E. Nicu, Cordoş, Sepsi, Szilagyi - Astafei, Kiriţă, Ilyeş, Bumba (Ghionea '72) - Subotici (Bujor '46).

Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

GAZ METAN: Pleşca - Ciucă, Muth, Markovici, Vukadinovici - Todea (Tahar '68), Issa Ba - Buzean (Dudiţă '80), Nicandro (Avram '68), Petre - Vitinho.

Antrenor: Cristian Pustai.