"Superman" Stevenson îl provoacă la luptă pe Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adonis Stevenson (stânga) l-a învins pe Aaron Pryor * Foto: Reuters

Pugilistul canadian de origine haitiană Adonis Stevenson, supranumit "Superman", l-a umilit pe americanul Aaron Pryor, învingându-l prin KO. El a declarat că ar vrea să boxeze în 2012 cu Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, în versiunea IBF.

În timpul meciului cu Pryor, Stevenson (16-1, 13 prin KO) l-a trimis la podea de patru ori pe yanke-ul, ultima oară la începutul reprizei a noua. El şi-a apărat astfel titlurile NABA şi NABO la supermjlocie, cucerindu-l pe cel Intercontinental IBF. Graţie acestui succes el se află printre pretendenţii la centurile în versiunile principale ale boxului profesionist.

Canadianul a declarat după meci: "În 2012, aş vrea să boxez cu Bute. Promotorul meu (n.r. - Yvon Michel) va fi cel care va organiza totul. Este datoria sa, eu o voi face pe a mea. Bute spune că nimeni nu vrea să îl înfrunte. El vorbeşte de Froch, de Kessler, dar eu îl provoc. În 2006, când mă pregăteam pentru Jocurile Commonwealth-ului (n.r. - unde a câştigat medalia de argint), l-am învins într-un meci de pregătire. Îl cunosc foarte bine şi ştiu cum boxează", a spus Stevenson, în vârstă de 34 de ani.

Potrivit La Tribune, Lucian Bute s-a întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute cu fanii săi din oraşul canadian Sherbrooke. El le-a vorbit acestora despre perioada petrecută în România, după meciul cu Glen Johnson, precizând că nu a fost "o vacanţă". "Am avut multe solicitări, multe întâlniri. Am alergat tot timpul. Adevărata vacanţă este când revin aici", a menţionat pugilistul.

Mai multe pentru tine:
Poliția Română și Parchetul General, pe urmele evazioniștilor: peste150 de percheziții pentru combaterea infracțiunilor economice VIDEO
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“