Stop fotbal! Meciurile au fost amânate, FRF a precizat când se va disputa finala Cupei României, dintre Dinamo şi CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadioanele vor fi goale în acest weekend

Moartea lui Patrick Ekeng a blocat fotbalul românesc, FRF anunţând că toate competiţiile controlate de ea vor fi suspendate în acest weekend.

În conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu, Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga, Vicepreşedinte FRF, hotărăşte:

- Ca urmare a tragediei din timpul desfăşurării jocului Dinamo 1948 SA Bucureşti – FC Viitorul, în urma căreia fotbalistul Patrick Ekeng s-a stins din viaţă, toate jocurile din cadrul competiţiilor organizate de Federaţia Română de Fotbal (Liga a 2-a, Liga a 3-a, Liga Elitelor, Campionatele Naţionale de Juniori, partide de fotbal în sală şi fotbal feminin) în perioada 07 – 09 mai 2016 se amână.

- Din aceleaşi motive, Finala Cupei României programată iniţial pentru data de 10 mai 2016 se amână şi urmează a se desfăşura la data de 17 mai 2016.

- Cheltuielile de deplasare (transport, cazare, masa) efectuate de echipele ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi decontate de Federaţia Română de Fotbal în baza facturilor emise până la data actualei decizii a Comitetului de urgenţă.

Şi meciurile din Liga I au fost amânate. Ele se vor disputa după următorul program:

Luni, 9.05, ora 18:00 FC Voluntari - CSMS Iaşi

Luni, ora 20:30 Pandurii Târgu Jiu - Astra Giurgiu

Marţi, ora 18:00 Concordia Chiajna - FC Botoşani
Marţi, ora 20:30 ASA Târgu Mureş - Steaua

Miercuri, ora 20:30 ACS Poli Timişoara - CSU Craiova