Ştefan Radu a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul echipei Lazio Ştefan Radu a fost operat, marţi, la genunchiul drept, la Clinica Paideia din Roma, informează gruparea din capitala Italiei, fără a preciza durata indisponibilităţii fotbalistului român.

"Ştefan Radu a fost supus, astăzi, la Clinica Paideia, unei intervenţii artroscopice la genunchiul drept. Operaţia, efectuată de medicul Lovati, ortoped consultant al clubului Lazio, care a fost ajutat de medicul Roberto Bianchini, a confirmat absenţa unor leziuni ale structurilor cartilaginoase şi ligamentare ale genunchiului", se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial de clubul roman.

Jucătorul a acuzat dureri la genunchi în primele două zile de antrenamente de la reluarea pregătirilor şi, după ce a fost consultat de medicii grupării, s-a decis ca fotbalistul român să fie operat marţi, de Stefano Lovati.

Radu acuză probleme la genunciul drept de mai mult timp. Începând cu finalul lunii august 2011, el a fost indisponibil mai multe săptămâni din cauza unei inflamaţii a ligamentului colateral medial de la genunchi.

În decembrie 2010, fundaşul a fost operat la Clinica Paideia din Roma de acelaşi ortoped, el fiind supus unei intervenţii de meniscectomie parţială artroscopică medială la genunchiul drept.