Steaua, victorie la limită cu Bursaspor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antreorul Ronny Levy (dreapta), alături de Mihai Stoica, omul care l-a adus la Steaua

Steaua a învins echipa turcă Bursaspor cu 1-0, într-un meci amical disputat în cantonamentul din Austria. A fost ultimul meci de verificare pentru roș-albaștri, însă deși au obținut victoria, jocul steliștilor nu a fost strălucit. Steaua a încheiat al doilea cantonament cu două victorii și două egaluri.

Singurul gol al meciului a fost unul norocos, marcat de Eric Bicfalvi, care la o lovitură liberă din minutul 40 a profitat de neatenția jucătorilor și a portarului advers și a șutat prin surprindere de la 20 de metri.

Tot în prima repriză Bănel Nicoliță a ratat un penalty obținut de brazilianul Leandro Tatu. Nicoliță a vrut să tragă plasat, la vinclu, dar a trimis mingea peste poartă. În repriza a doua steliștii au mai slăbit ritmul și au mai avut o singură ocazie prin Tatu, care a șutat puțin peste poartă din afara careului.

”Nu trebuie să câștigăm meci de meci, important este să fim pregătiți sută la sută pentru campionat”, a spus Latovlevici la sport.ro.

Rony Levy a folosit următoarea formulă de start: Stanca - Martinovic, Gardoş, Iliev, Latovlevici - Bănel Nicoliţă, Brandan, Bicfalvi, Cristi Tănase - Tatu, Rusescu.