Steaua, într-adevăr, e numai una: bilanţul fantastic care dovedeşte de ce formaţia din Ghencea e unică în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii stelişti vor fi lângă echipă în returul cu Ajax

Dincolo de trofee şi de palmaresul impresionant al clubului, roş-albaştrii mai au un motiv important de mândrie. Un anunţ făcut, azi, de Mihai Stoica pe Facebook arată de ce rivalii mai au mult până să ajungă la nivelul roş-albaştrilor.

Clubul Steaua a pus în vânzare biletele pentru meciul retur cu Ajax Amsterdam, care se va juca la 21 februarie, la ora 22.05, pe „Arena Naţională“. 

Deşi tichetele au preţuri destul de mari – cel mai ieftin costă 60 de lei – suporterii stelişti au luat cu asalat siteul biletesteaua.ro, singurul care vinde tichete pentru confruntarea cu olandezii.

Câte s-au vândut?

Comercializarea online a biletelor a început de la ora 7 dimineaţă, iar în doar opt ore, s-au dat un număr impresionant de tichete. 

„Ştiu că preţurile sunt mai mari decât cele de la meciul cu Twente, dar să ştiţi că şi cheltuielile pentru pregătirea acestui meci sunt uriaşe. Doar charterele ne costă peste 200.000 de euro. Totuşi, reacţia steliştilor este FENOMENALĂ! 10.566 de bilete achiziţionate online în primele 8 ore!“, a anunţat managerul formaţiei din Ghencea, Mihai Stoica.

În unele sectoare nu mai sunt bilete

Potrivit siteului biletesteaua.ro, tichetele VIP 3 (140 de lei) şi cele pentru Tribuna a II-a, inel 2 (100 de lei) s-au epuizat deja! 

Biletele vor fi puse în vânzarea la casele stadionului, doar dacă nu se vor epuiza online în următoarele zile. Iată preţurile:

PELUZE

Inelul 3 - 60 de lei

Inelul 2 - 70 de lei

Inelul 1 - 80 de lei

TRIBUNA A II-A

Inelul 3 - 80 de lei

Inelul 2- 100 de lei

Inelul 1 - 200 de lei, 150 de lei şi 120 de lei (în funcţie de sector)

TRIBUNA I

Inelul 3 - 80 de lei

Inelul 2 - 100 de lei

VIP - 300 de lei

LOJA - 1.000 de lei