Stare de alertă la Deva: COVID-19 face ravagii printre gimnaste! Fetele au fost retrase de la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Larisa Iordache va rata şi Mondialele din Japonia

Campionatele Mondiale care vor fi găzduite de Japonia (18 - 24 octombrie) bat la uşă. Din păcate, România se confruntă cu mari probleme de efectiv.

În primul rând, Larisa Iordache (25 de ani) nu va fi inclusă în lotul care va merge în Asia. După ce a ratat participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza problemelor medicale, Larisa nu şi-a revenit nici acum.

Problema şi mai mare e că pe fondul creşterii numărului de cazuri de COVID-19, la centrul de pregătire de la Deva s-a format un focar. Potrivit Telekom Sport, care a vorbit cu Carmencita Constantin (preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică), în acest moment, avem mai multe sportive bolnave de COVID-19.

Ce a spus Carmencita Constantin?

*Sfiringu are COVID-19, Duţă are, Mara a fost izolată. I-am instruit pe toţi antrenorii să nu mai iasă din cămin decât la antrenament. Nimeni nu mai are voie să intre sala de pregătire fără mască. Am montat aparate de nebulizare, iar fetele sunt retrase de la şcoală momentan. Din păcate, nu e de joacă. COVID îşi face în continuare de cap.

*Vă daţi seama în ce situaţie sunt eu acum, în condiţiile în care trebuie să am foarte mare grijă ca niciun sportiv care va face deplasarea să nu contracteze acest virus. Am vorbit şi cu Marian Drăgulescu, care n-a avut COVID, dar e vaccinat. L-am rugat să fie foarte precaut atunci când e vorba de contactele cu alte persoane, să poarte mască, să aibă cât mai multă grijă de el. Aceeaşi situaţie e şi pentru antrenorul lui Ştefan Gall.

Mai multe pentru tine:
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO