Situaţie scandaloasă: România concurează  la Mondialul de Bob, Sanie şi Skeleton cu echipament împrumutat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO /skipassmagazine.ro

România va participa la Campionatul Mondial de Bob, Sanie şi Skeleton cu un echipament împrumutat de la nemţi, din pricina faptului că cel vechi a cedat în timpul antrenamentelor, iar echipa nu dispune de unul de rezervă.

Echipajul feminin de bob două persoane al ţării noastre, câştigător al Cupei Europei, s-a văzut nevoit să găsească variante atipice. Potrivit antrenorului Paul Neagu, elevele sale, Maria Constantin (23 de ani) şi Andreea Grecu (20 de ani) se pregătesc pe un bob împrumutat de la echipa Germaniei, declarând pentru sptfm.ro: „Bobul pe care-l aveau s-a deteriorat după două răsturnări la Altenberg. Oricum, e foarte vechi şi nu cred că va mai putea fi folosit. Fetele sunt montate şi dornice să aibă evoluţii foarte bune, care să le propulseze cât mai sus.

O clasare în primele 10 ar fi extraordinară, chiar dacă vor întâlni adversare deosebit de puternice, pe care le cunosc foarte bine, de la competiţiile anterioare. Vor intra în concurs joi, când va fi programată prima manşă şi apoi, sâmbătă, unde se vor duela cele mai bune echipaje. Le vom ţine pumnii şi băieţilor, Dorin Alexandru Grigore - Florin Crăciun“. Campionatul Mondial de Bob, Sanie şi Skeleton se desfăşoară în Germania, la Winterberg, în perioada 23 februarie - 8 martie.