Se întâmplă în România: Un fotbalist a bătut o arbitră asistent!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimente incredibile la un meci din ligile inferioare, între Voinţa Periş şi CS Corbeanca! Doi jucători ai gazdelor au înjurat-o ca la uşa cortului pe tuşiera Roxana Ivanov (24 de ani), iar unul dintre ei a şi lovit-o! Comisia de Disciplină va decide azi ce pedeapsă va primi agresorul.


Etapa a 10-a din Liga a IV-a din judeţul Ilfov a consemnat un incident incredibil. La meciul dintre Voinţa Periş şi CS Corbeanca, grotescul în stare brută şi-a făcut apariţia. Site-ul www.sportilfov.ro scrie că totul a început în momentul în care oaspeţii au marcat golul de 2-1. Asistenta de pe acea parte, Roxana Ivanov, nu a semnalizat ofsaid, aşa cum au cerut cei din Periş, iar centralul a validat golul.

Au înjurat-o şi au lovit-o

În acel moment, aşa cum consemnează sursa mai sus amintită, trei jucători ai gazdelor au sprintat spre tânăra arbitră de 24 de ani să-i ceară socoteală. Doi dintre ei au început s-o înjure ca la uşa cortului, iar unul, Ion Dumitru, a mers şi mai departe, şi a lovit-o pe asistentă, doborând-o la pământ.
Comisia de Disciplină a AJF Ilfov va judeca astăzi acest caz şi va decide cum îl va pedepsi pe agresor.

Mai multe puteţi citi pe Sport Ilfov