Scene incredibile la Roma: Djokovici, prăbușit la pământ după ce a fost lovit în cap cu o sticlă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici s-a calificat fără probleme în turul 3 ale Internaționalelor Italiei, turneu disputat Roma, învingându-l în două seturi pe Corentin Moutet, scor 6-3, 6-1. Imediat după partidă, sârbul a fost protagonistul unui incident neplăcut, care s-ar putea lăsa cu urmări grave.

În timp ce sârbul se îndrepta spre ieșirea de pe teren, el a fost strigat de fani să se oprească și să acorde autografe. Zâmbind, a dat două semnături, însă apoi a fost lovit, de la mică distanță, de o sticlă cu apă picată din tribună.

Novak Djokovici, lovit din tribună după victoria de la Roma. Foto EPA EFE

S-a prăbușit imediat la pământ, unde a rămas câteva zeci de secunde, părând că sângerează. Ajutat de forțele de ordine și cei din echipa sa, Novak Djokovici s-a ridicat și a fost escortat la vestiare.

Conform unor prime informații, sticla ar fi căzut accidental din rucsacul unui suporter care se aplecase pentru a primi semnătura lui Djokovici. Sârbul ar fi suferit o rană ușoară la cap și a pierdut puțin sânge. El a fost transportat la centrul medical din arenă imediat după incident, unde a fost tratat de medici. Nole a spus că se simte bine, iar situația s-a detensionat la Foro Italico.