România, fascinantă: Reclame pentru City Insurance, care e în moarte clinică FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania care era liderul pieţei asigurărilor RCA a rămas fără autorizaţie de funcţionare de aproape o săptămână. Chiar şi aşa, brandul e, în continuare, promovat!

Prăbuşirea City Insurance şi intrarea companiei în insolvenţă au fost printre cele mai importante ştiri ale săptămânii în România.

Vorbim de acum despre o companie în „moarte clinică“, din moment ce Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a retras autorizaţia de funcţionare a Societăţii Asigurare-Reasigurare City Insurance S.A. şi a constatat starea de insolvenţă a acesteia. De acum, agenţii de asigurări nu mai au voie să încheie poliţe de asigurare în numele acestei companii.

Şi, totuşi, City Insurance continuă să beneficieze de reclame. În prime-time chiar! Numele firmei apare, în continuare, pe tricourile FCSB. City Insurance era cel mai important partener comercial al roş-albaştrilor.

800.000 de euro pe an primea FCSB de la City Insurance pentru afişarea brandului pe tricouri şi pe panouri publicitare la meciurile de acasă.  

Dacă e de înţeles de ce oficialii FCSB n-au putut şterge numele City Insurance de pe tricouri, având în vedere că prăbuşirea companiei a venit, în mod fulgerător, şi, probabil contractul cu FCSB n-a fost desfăcut încă, în schimb, a surprins faptul că City Insurance a beneficiat de reclame şi pe marginea terenului. 

S-a întâmplat, sâmbătă seară, în timpul meciului FCSB - Academica Clinceni, scor 3-1, după cum se poate vedea mai jos:

Şi nu doar apariţia reclamelor cu City Insurance a surprins. Pe marginea gazonului de pe „Arena Naţională“ au apărut reclame şi pentru „Becali Imobiliare“, după cum se poate vedea mai jos:

Mai multe pentru tine:
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”