Real Madrid şi-a luat adio de la titlu după 1-1 cu Valladolid! Campionatul în Spania se decide în ultima etapă, la meciul Barcelona - Atletico Madrid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dezamăgire mare pe banca Realului la finalul jocului cu Valladolid FOTO Reuters

Rezultat total neaşteptat în meciul restant dintre Real Valladolid şi Real Madrid, încheiat la egalitate, 1-1. În urma acestui scor, "galacticii" au ieşit din cursa pentru titlu.

Real Madrid a condus cu 1-0 la Valladolid, gol Sergio Ramos în minutul 35, dar gazdele n-au abandonat lupta şi eu egalat cu câteva minute înainte de final. Osorio a adus punctul pentru Valladolid, în minutul 85. Accidentat, Ronaldo a ieşit de pe teren în minutul 8. 

Remiza o scoate pe Real Madrid din lupta pentru titlu, care mai păstrează doar şanse pur matematice la campionat. Cu două etape până la final, clasamentul arată astfel:

1. Atletico Madrid 88 p

2. Barcelona 85 p

3. Real Madrid 84 p.

Ce meciuri mai sunt de jucat

Etapa a 37-a

Atletico Madrid - Malaga

Elche - Barcelona

Celta Vigo - Real

Etapa a 38-a

Barcelona - Atletico Madrid

Espanyol - Real. 

Dacă Atletico Madrid şi Barcelona îşi câştigă meciurile din etapa a 37-a, atunci titlul se decide în ultima rundă pe Camp Nou. O victorie o face pe Barcelona campioană, un egal sau un succes al lui Atletico trimit titlul la Madrid, în contul echipei lui Diego Simeone. 

Rezultatul e prost şi pentru echipa lui Contra, Getafe, care luptă cu Valladolid pentru evitarea retrogradării. Elche - 39 de puncte, Granada 38, Almeria 36, Getafe 36, Valladolid 36 şi Osasuna 35 caută să evite locurile 18 şi 19. Betis, de pe 20, e deja picată în Segunda.