Probleme mari la Inter. Antrenorul Stramaccioni, ameninţat cu demiterea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aventura lui Andrea Stramaccioni pe banca Interului s-ar putea încheia

Inter a pierdut categoric, scor 1-4, meciul cu Fiorentina, din ultima etapă a campionatului italian şi atmosfera în cadrul clubului milanez nu e deloc bună.

Scaunul antrenorului Stramaccioni se clatină serios, tehnicianul de 37 de ani având ultimatum din partea patronului Massimo Moratti. Acesta nu ţine însă de returul cu CFC Cluj, ci de derby-ul local, contra celor de la AC Milan, programat duminică. De altfel, în perspectiva acestui meci, Stramaccioni vrea să menajeze câţiva titulari în deplasarea de la Cluj. „Nu mi-e clar ce s-a întâmplat la meciul cu Fiorentina, dar cred că am plătit tribut partidei de joi din Liga Europa. Nu trebuia să folosesc aceeaşi jucători într-un interval de numai trei zile. De fapt, aceeaşi echipă a jucat şi cu Chievo, deci oboseala a fost şi mai mare”, a încercat Stramaccioni să explice eşecul echipei sale. 

Au vrut să-l ia pe Milan Baros

El vorbeşte chiar de un complex al echipei sale, după meciurile internaţionale. „E a cincea înfrângere în campionat după un meci din Liga Europa”, a mai spus Stramaccioni. Eşecul de la Florenţa a dus Interul pe locul 5 în clasament. Formaţia italiană a încercat să facă o mutare de ultimă oră, menită să suplinească absenţa pe timp de şase luni a golgeterului Diego Milito, accidentat grav chiar în meciul cu CFR. Interiştii au tratat cu cehul Milan Baros, pentru un transfer până la finalul sezonului, dar acesta a preferat să rămână la Banik Ostrava.


„Pentru Inter cel mai important meci este cel cu AC Milan, de duminică. Trebuie să fim în cea mai bună formă după deplasarea din România”
Andrea Stramaccioni, antrenor Inter

 

Mai multe pentru tine:
Medicamentele care vor fi retrase din farmaciile din România, de săptămâna viitoare
Sora lui Culiță Sterp îi dă replica Marei Bănică: „Ca să vorbești așa trebuie să fii ultima...să nu zic ce. Să îți fie rușine”
Poliția Română și Parchetul General, pe urmele evazioniștilor: peste150 de percheziții pentru combaterea infracțiunilor economice VIDEO
Cântăreața Nicole Cherry nu mai face nuntă în străinătate cu Florin Popa: „Mi-ar fi plăcut Italia” VIDEO
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Un adolescent și-a falsificat buletinul pentru o petrece noapte într-un club din Brașov. Ce l-a dat de gol
De la 1 septembrie se va modifica plafonul peste care se impozitează pensiile. Marcel Ciolacu: „Nivelul de trai s-a scumpit“
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”
Șarpe uriaș descoperit într-un parc din orașul Simeria. Speriați, oamenii au sunat la 112
„Dare to Learn” aduce România pe harta mondială a educației. Zack Kass, Sugatra Mitra, Cami Anderson și Vicky Colbert vor dezvălui profesorilor și specialiștilor în HR, managerilor și antreprenorilor secretele metodelor de învățare
Surse: Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ce a răspuns artista când a fost întrebată de divorț / Actorul nu mai poartă verigheta