Primele reacţii, după transferul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Ce spune Steven Gerrard, antrenorul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi (dreapta), noul jucător al lui Glasgow Rangers FOTO Arhivă personală/Facebook

Ianis Hagi a ajuns, joi, în Scoţia, acolo unde va evolua pentru Glasgow Rangers. Fiul lui Gheorghe Hagi va fi antrenat de Steven Gerrard.

Ianis Hagi a fost prezentat oficial, vineri dimineaţă, în tricoul noului său club, Glasgow Rangers. Fostul mare jucător al lui Liverpool şi actualmente antrenor la echipa scoţiană din Glasgow a comentat mutarea pentru site-ul oficial al formaţiei sale: „L-am urmărit mai mult timp şi ne-a fost clar că are calităţile necesare pentru a face diferenţa la echipă”.

La rândul său, Ianis Hagi a oferit prima reacţie, după transferul la noua sa grupare: „E o onoare pentru mine să ajung la o echipă atât de mare. (...) Ajungând la un club atât de mare şi având mentalitatea de câştiga toate meciurile m-au facut să iau această decizie şi sunt foarte fericit. Abia aştept să-i întâlnesc pe fani şi abia aştept ca ei să mă vadă la lucru”.

Glasgow Rangers ocupă locul doi în primul eşalon scoţian, la cinci puncte distanţă de liderul Celtic, având un bilanţ de 18 victorii, două remize şi tot atâtea înfrângeri.