Pedrosa: „Nu meritam încă o accidentare!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Pedrosa şi-a exprimat regretele cu privire la accidentul de azi dimineaţă, în care a suferit o triplă factură de claviculă.

Spaniolul a explicat cum anume s-a petrecut incidentul.„A fost o cădere stranie, în timpul celei de-a treia curbe, într-o parte lentă a circuitului. Am avut intenţia de a frâna, cum o fac de obicei, însă am observat că ceva nu funcţiona şi nu am mai putut să evit căderea”.
„Atât în pre-sezon cât şi în timpul campionatului m-a simţit bine din punct de vedere fizic şi, împreună cu echipa am muncit din greu pentru a obţine nivelul de competitivitate la care am ajuns în acest moment. O nouă accidentare nu era exact ceea ce ne lipsea acum şi cred că nu meritam aşa ceva în momentul de faţă”, a declarat Pedrosa.
Dani a dezvălit şi suferinţa prin care a trecut. „Mi s-a făcut rău şi am început să simt o durere foarte puternică. M-am lovit foarte tare la picior, iar în timpul căderii, clavicula mea s-a lovit de asfalt şi s-a fracturat. Am avut parte de un mare ghinion, mai ales că am făcut multe curse bune, în care am avut rezultate mari.”
Pilotul a declarat că acum se gândeşte doar la operaţia la care va fi supus în Barcelona şi la revenirea cât mai rapidă pe circuit.