O nouă lovitură pentru Rapid: nu vor mai juca pe stadionul din Giuleşti. De ce s-a ajuns aici şi unde va fi „exilată“ echipa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au „driblat“, cel puţin pentru o perioadă, falimentul, însă au aflat că sunt goniţi de pe arena pe care George Copos a lăsat-o în paragină.

Tribunalul Bucureşti a amânat luarea unei decizii privind planul de reorganizare, menit să salveze Rapidul de la faliment. 

La ieşirea din sala de judecată, administratorul judiciar al clubului, Cristina Andronache, a dezvăluit că Rapid, dacă va reveni în Liga I, nu mai poate evolua pe stadionul din Giuleşti în partidele de risc maxim.

Ce a spus?

„Am primit pe Alex Ioniţă 500.000 de euro şi TVA, plus doi jucători de la Astra şi dreptul de a juca pe  stadionul Astrei de la Ploieşti pentru că stadionul Giuleşti nu mai e omologat pentru Liga I la meciurile de risc maxim, cu Steaua sau Dinamo“, a declarat Andronache, potrivit gsp.ro.

Astra nu mai joacă la Ploieşti de un an, plecând la Giurgiu, oraşul în care s-a născut patronul ei, Ioan Niculae. Drept urmare, arena pe care evolua, în trecut, Astra poate găzdui meciurile Rapidului.

Mai multe pentru tine:
Baza sportivă complexă unică în țară. Întreaga stațiune montană și facilitățile, opera unui singur om FOTO VIDEO
Jurnalism de proastă calitate, taxat: Familia lui Schumacher a fost despăgubită pentru un interviu trucat
Încă un mare actor completează distribuția în Rai. Era prieten bun cu Amza Pellea, Mircea Albulescu și Marin Moraru
China trimite Rusiei „ajutor letal” pentru războiul din Ucraina. Ministrul britanic al Apărării: „Avem dovada”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Franța a devenit una dintre cele mai neatractive țări din pentru energie regenerabilă
Bucureștiul oferă un nou pachet de ajutor pentru Chișinău. Ciolacu: Planul Rusiei de a îngenunchea Repuplica Moldova folosind arma energiei a eșuat
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Două dosare penale pentru violenţă la o şcoală din Târgu Mureş. „Nu e conflict între copil şi copii, copil și învățătoare. Este o dispută legată de orgolii”, spune directorul
Neil Lennon, primele decizii la Rapid: a stabilit data reunirii lotului și cantonamentele de vară