Mutu şi Marica la Steaua: Gigi Becali nu glumeşte şi a dezvăluit sumele record pe care le-a pus la bătaie pentru două transferuri fabuloase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu şi Marica, un cuplu de vis pentru Steaua

Virtuala campioană, formaţia din Ghencea pregăteşte asaltul asupra grupelor Ligii Campionilor cu două achiziţii ce păreau a fi SF.

Adrian Mutu a admis, azi, că e în discuţii cu Laurenţiu Reghecamp şi ar lua în calcul o ofertă din partea Stelei, dacă va fi sunat de Gigi Becali. 

Imediat, latifundiarul a reacţionat, dezvăluind condiţiile financiare ale afacerii.

Ce a spus?

„Mutu e un atacant de valoare. Un an mai poate la nivel maxim. L-aş lua la Steaua, dacă acceptă un regim financiar în funcţie de rezultate. Nu pot să-i dau 800.000 de euro. Dar eu îi pot da 500.000 la calificare în grupele Ligii Campionilor, de exemplu. Sume mari pentru performanţă“, a dezvăluit Becali la Digi Sport.

Teren pentru Marica

La puţin timp, finanţatorul roş-albaştrilor a dezvăluit că Steaua încearcă să mai dea o lovitură pentru sezonul viitor: Ciprian Marica. Atacantul îşi termină contractul, în vară, cu Schalke, şi devine liber! Gigi Becali a povestit strategia sa pentru aducerea vârfului la echipă.

„Pe Marica l-aş lua în trei secunde. La ora asta, tinereţea lui Marica îi permite să fie mai puternic decât Mutu. În plus, e un om care îşi face programul şi când nu-l primeşte de la staff. Are şcoala germană, se ţine de pregătire. Marica vrea să ia un teren, care costă cam un milion de euro, i-am zis că îi dau eu terenul şi să joace un an la Steaua. Cu o condiţie, să semnăm pe doi ani ca să iau şi eu bani de pe un transfer“, a dezvăluit Becali.