Mircea Lucescu, victorie la scor în Ucraina. Înfrângere pentru Răzvan în faţa echipei lui Raţ, PAOK Salonic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Lucescu are şanse minime de a câştiga un nou titlu în Ucraina

Şahtior Doneţk, echipa lui Mircea Lucescu, s-a impus lejer în deplasarea de laIlliciveţ, scor 6-2, în etapa a 18-a din Ucraina. Răzvan Lucescu n-a avut însă parte de acelaşi noroc, formaţia sa, Skoda Xanthi, pierzând la limită pe terenul lui PAOK Salonic, scor 1-2.

Skoda Xanthi, gruparea antrenată de românul Răzvan Lucescu, a suferit astăzi o nouă înfrângere în campionat, 1-2 pe terenul lui PAOK Salonic, echipa fostului său elev şi coechipier, Răzvan Raţ, care a fost titular la gazde. De asemenea, fostul stelist  Pantelis Kapetanos a fost titular în echipa lui Lucescu Jr. Dimitrios Papadopoulos a marcat ambele goluri ale lui PAOK, în minutele 21 şi 54, în timp ce Xanthi a marcat prin Cleyton, în minutul 73. Xanthi e pe locul 6, cu 46 de puncte, în timp ce PAOK e pe 3, având 57 de puncte în clasament.

Decanul de vârstă al antrenorilor români din străinătate, Mircea Lucescu, a reuşit să câştige la scor, Şahtior Doneţk impunându-se cu 6-2 pe terenul lui Illiciveţ. Cu 41 de puncte în clasament, echipa sa rămâne însă pe locul secund în clasament, la 7 puncte în spatele liderului Dinamo Kiev, formaţie ce rămâne neînvinsă după 18 etape scurse din acest sezon.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Burleanu, dezvăluiri spectaculoase la un an de mandat: „Mircea Lucescu poate veni la naţională“

Mai multe pentru tine:
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”