Milioane de euro! Sumă fabuloasă plătită de Ciprian Marica fiscului german

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Marica FOTO Mediafax

Ciprian Marica şi-a pus ghetele în cui la numai 31 de ani, având deja un an de când nu mai activează în fotbalul de performanţă.

Marica este un prosper om de afaceri, în domeniul imobiliar, unde a investit o parte din banii câştigaţi în fotbal şi se ocupă de o fundaţie care îi poartă numele, oferind burse tinerilor talentaţi din mai multe domenii de actvitate. Invitat la Europa FM, Marica a dezvăluit că nu ştie câţi bani a câştigat din fotbal, dar a precizat că a plătit fiscului german 14 milioane de euro, ca taxe şi impozite, pentru cei şase ani petrecuţi în Bundesliga. Marica a jucat patru ani la Stuttgart şi doi ani la Schalke. El a mai evoluat la Dinamo, Şahtior, Getafe, Konyaspor şi Steaua. Fostul internaţional a explicat şi de ce s-a retras atât de devreme din fotbal: ”Am patru operaţii la genunchi şi vreau să merg şi la 60 de ani, pentru că există viaţă şi după fotbal", a afirmat el.

Mai multe pentru tine:
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. El este inculpat într-un dosar de mită și trafic de influență
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne