Mihai Costea a luat-o pe urmele fratelui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Costea (dreapta) şi Raul Rusescu

Evoluţiile lor de pe teren sunt tot mai penibile, dar fraţii Costea reuşesc totuşi să iasă zi de zi în evidenţă. După ce Florin a avut mai multe ieşiri în decor în ultima lună, sâmbătă a venit şi rândul lui Mihai să se „remarce".

Atacantul a reuşit să-i păcălească pe arbitri şi să obţină o lovitură de pedeapsă în minutul 44 al întâlnirii cu FC Braşov. Costea cel mic s-a grăbit şi să execute penalty-ul, dar Ilie Stan a hotărât ca Raul Rusescu să fie cel care bate. Mihai nici măcar nu s-a bucurat la reuşita coechipierului său, iar în drumul spre vestiare l-a înjurat ca la uşa cortului pe secundul Edi Iordănescu.

În consecinţă, atacantul a fost înlocuit la pauză. Ilie Stan a încercat totuşi să aplaneze acest conflict imediat după meci, pentru a nu-l supăra pe Gigi Becali. „Pe Mihai Costea l-am scos la pauză pentru că la Steaua este o regulă, cine scoate un penalty nu îl bate. Nu a respectat asta şi l-am scos. Alte acţiuni împotriva lui nu se vor lua", a afirmat Stan.

„Eu n-am auzit când m-a înjurat. Mi-a zis ceva, dar era gălăgie, nu mi-am dat seama ce anume", a reacţionat Iordănescu, care
şi-a nuanţat însă ieri declaraţiile: „Am discutat cu Mihai şi nu s-a pus problema ca el să mă fi înjurat. Din punctul meu de vedere, acest subiect este încheiat".

"E adevărat, este indisciplină la Steaua. Mihai face astfel de gesturi pentru că e prea alintat.''
Gigi Becali patron Steaua