Meci nebun la revenirea lui Tătăruşanu la AC Milan: Echipa sa a învins Verona, de la 0-2! Ce scriu italienii despre român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al echipei naţionale a profitat de accidentarea titularului de drept şi a revenit, sâmbătă seara, în echipa de start a celor de la AC Milan, în meciul cu Verona, din etapa a opta a campionatului Italiei

Cu Ciprian Tătăruşanu între buturi, gazdele au avut o primă repriză de coşmar şi au intrat la pauză cu un deficit de două goluri. Caprari (7) a deschis scorul după o ieşiere greşită la ofsaid a milanezilor, iar Barak (24) a dublat avantajul dintr-o lovitură de la 11 metri, portarul român neavând vină la niciunul dintre goluri.

Milan a revenit în repriza a doua şi s-a impus datorită golurilor lui Giroud ’59, Kessie ’76 (penalti) şi Gunter ’78 (autogol)

Prestaţia românului a fost lăudată de antrenorul celor de la Milan, Stefano Pioli, care îl consideră pe Ciprian un profesionist şi un jucător de valoare. "Nimeni nu a avut vreodată îndoieli cu privire la calitatea, seriozitatea şi profesionalismul său. Nu este uşor să stai pe bancă şi să nu joci niciodată. El a fost întotdeauna de mare ajutor, apreciat de mine şi de toată lumea", a spus Stefano Pioli la finalul meciului, conform digisport.ro.

Şi presa din Italia a apreciat jocul lui Tătăruşanu din meciul cu Verona, acesta primind nota 6 din partea Gazetta dello Sport şi Corriere della Serra. 

"Nu e plăcut la vedere, dar este eficient, obişnuiţi-vă cu asta, a demonstrat că este un portar mai degrabă de substanţă, decât de stil" a scris Gazetta dello Sport

În urma acestei victorii, Milan a trecut pe primul loc în clasament, cu 22 de puncte, cu unul mai mult decât Napoli, care are un meci mai puţin jucat.