Ilie Năstase, despre adversara Mihaelei Buzărnescu: „Nu ştiu ce e, dar arată ca un bărbat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase

Ilie Năstase a făcut o serie de declaraţii nefericite despre adversara din această seară a Mihaelei Buzărnescu, tenismena elenă Maria Sakkari.

"Am văzut-o pe asta, arată aşa...e mai masculină, nu ştiu ce e, dar arată cam ca un bărbat, aşa. Fizic arată...se pregăteşte fizic, mai masculin, dar e stângace, o să fie greu cu o stângace, mai ales că serviciul îi vine invers întotdeauna, dar să o vedem acum", a spus fostul lider mondial.

“Mihaela are un an foarte bun, păcat că n-a făcut asta mai demult. Dar e bine şi acum. Însă să ştiţi că şi eu cel mai bun tenis l-am jucat la 26 de ani. Dacă eşti în formă şi îţi vezi de treaba ta, cum îşi vede şi fetiţa asta, e foarte bine. O văd să ajungă la Turneul Campioanelor”, a declarat Năstase despre Mihaela Buzărnescu. 

Jucătoarea elenă Maria Sakkari, locul 49 WTA, va fi adversara Mihaelei Buzărnescu în finala de simplu a turneului de categorie Premier de la San Jose, cu premii totale de aproape 800.000 de dolari. Finala are loc de la ora 00.00, în direct la DigiSport 2. 

Maria Sakkari