Halep simte că a fost înşelată: Simona a răbufnit, în premieră, la adresa lui Wozniacki după finala pierdută la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wozniacki - Halep

Simona Halep (2 WTA) şi-a controlat emoţiile, imediat după ce a pierdut a treia finală de Grand Slam din carieră. Dacă după meci, românca a avut numai cuvinte frumoase la adresa adversarei, acum, la trei săptămâni distanţă, ea şi-a mai schimbat discursul.

Simona Halep a fost la un pas de a câştiga Australian Open 2018. În setul decisiv, ea a condus cu 4-3 şi a avut serviciul pentru a se distanţa la 5-3.

Totuşi, înainte ca românca să se apuce să servească, Caroline Wozniacki a solicitat un time-out medical, iar partida s-a întrerupt pentru câteva minute. Atunci când ea s-a reluat, Halep abia s-a mai ţinut pe picioare şi a pierdut trei game-uri la rând şi implicit şi trofeul.

Imediat după meci, fostul jucător de tenis, Victor Hănescu, a acuzat-o aici pe Caroline Wozniacki că s-a prefăcut că e accidentată pentru a tăia elanul Simonei. Mai mult, legendara Martina Navratilova a afirmat aici că, atunci când daneza a cerut time-out medical, Simona a comis o greşeală uriaşă.

Aceste declaraţii au schimbat şi discursul lui Halep despre finala de la Australian Open. Aflată la Cluj pentru a susţine echipa de Fed Cup a României, ea a acordat un interviu pentru Telekom Sport în care a lăsat de înţeles că Wozniacki a recurs la o strategie lipsită de fair-play, atunci când a cerut intervenţia doctorului în setul decisiv.

Ce a spus?

*Da, după ce am ieşit de pe teren, am plâns un pic. Nu mă simţeam prea bine şi plus că supărearea a fost destul de mare. Tristeţea mai mult, pentru că nu pot să spun că am fost supărată, am dat tot ce am putut.

*Am jucat extraordinar, ea a jucat mai bine, a fost mai puternică, de aceea, a şi câştigat. Însă tristeţea a fost destul de mare.

*Au fost cinci, şase minute care m-au scos din ritm. Am simţit oboseala mult mai mult după acele minute. Nu ştiu, poate a fost în mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc.

*Nu, eu nu o să fac niciodată aşa (n.r. - despre time-out-ul cerut de Wozniacki). Eu când o să am nevoie la toaletă sau o să vreau să mă schimb, o să mă duc. Nu fac chestii de acest gen pentru că până acum am ajuns numărul 1 mondial, fără să fac astfel de lucruri şi consider că, dacă va veni ziua să câştig un Grand Slam, o să-l câştig la fel!
 

CITEŞTE ŞI:

*Halep a savurat înfrângerea Şarapovei cu Niculescu: „A fost o mare jucătoare…“. Cum a felicitat-o pe Monica

*Halep debutează în echipamentul Nike: Simona a explicat de ce e mândră că a semnat cu gigantul american

*Halep s-a hotărât: Simona s-a antrenat la Doha şi le-a comunicat organizatorilor decizia sa privind participarea în turneu 

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Ciolacu îl face ipocrit pe Mircea Geoană: „E ceva de noaptea minții”
Se reaprinde scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dosar penal pentru violențe în familie: „Eu sunt victima!”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Filmul plecării din Gorj în Germania a copilului care ar fi fost vândut. Avocatul neamțului susține că totul este legal
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
O româncă din străinătate își uimește urmăritorii cu ce recuperează de la tomberon. „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Joe Biden, mult mai încrezător că îl poate învinge pe Trump. Pe ce se bazează președintele american
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”