Halep se „ofileşte“ pe iarbă: Simona, învinsă categoric de Kerber. Ce urmează pentru fostul lider WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: GettyImages

După două victorii cu Hsieh (29 WTA) şi Hercog (60 WTA), Simona Halep a fost eliminată în sferturile turneului de la Eastbourne. Deşi s-a luptat admirabil, românca a fost depăşită de una dintre cele mai bune jucătoare ale circuitului femnin pe iarbă.

Simona Halep (7 WTA) s-a înscris la turneul de la Eastbourne ca să fie pregătită pentru Wimbledon 2019 (1-14 iulie). Şi ce pregătire mai bună decât să-ţi măsori forţele cu Angelique Kerber (5 WTA), deţinătoarea trofeului la All-England Club, şi una dintre cele mai redutabile jucătoare din lume pe iarbă? De altfel, în singura întâlnire dintre cele două pe această suprafaţă, la Wimbledon 2016, s-a văzut superioaritatea nemţoaicei, care s-a impus în minimum de seturi: 7-5, 7-6.  

Iar în sferturile de la Eastbourne, Angie, care a jucat deja o semifinală pe iarbă în acest sezon, la Mallorca, săptămâna trecută, a început în forţă! După ce primele două game-uri au fost pe serviciu, Kerber s-a dus la 4-1 şi părea că va rezolva, rapid, primul set. Spre lauda ei, Simona s-a luptat, s-a apropiat la 5-4, scor la care a salvat o minge de set. La a doua însă, n-a mai avut ce face, iar Kerber a luat primul set, scor 6-4, în 35 de minute.

Din păcate, în loc să-şi crească nivelul jocului în setul doi, Halep a scăzut! Kerber s-a dus la 3-0 şi a închis meciul cu 6-3.

Campioana de la Wimbledon 2018 va juca în semifinale cu Jabeur (62 WTA), în timp ce Simona va aştepta tragerea la sorţi de vineri (ora 12.00) de la Wimbledon pentru a-şi afla posibilul traseu la All-England Club.

CITEŞTE ŞI:

Halep, lăudată de Kerber: Ce a spus campioana de la Wimbledon după ce a reuşit să treacă de Simona

Mai multe pentru tine:
A fost stabilită cauza morții bebelușului în vârstă de o lună, adus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgență Târgu Jiu
Scandal într-o școală din Târgu Jiu. Elevii dintr-o clasă pregătitoare refuză să mai meargă la cursuri din cauza unui coleg agresiv
Schimbările ce vor avea lor din luna iulie pentru asociațiile de proprietari. Semnătura de care vor avea neapărat nevoie începând cu această dată
Un gigant german deschide o fabrică în România și angajează circa 700 de oameni
Tragedie în sport: a murit David Wilkie
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Un bărbat căruia i s-a extirpat din greșeală un plămân are de primit despăgubiri de 150.000 de euro de la Institutul Marius Nasta. Beatrice Mahler: „nu sunt fonduri”
Hidrocentrala Porţile de Fier III ar putea avea un impact semnificativ asupra mediului şi navigabilităţii
Povestea fostului elev, acum profesor, care a fost arestat că a răspândit manifeste anticomuniste. După eliberare, s-a angajat ca salahor
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”