Halep, o patriotă adevărată: Simona promovează oraşul Constanţa la Indian Wells. Declaraţii frumoase despre locul în care s-a născut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost veselă după ce a trecut în minimum de seturi de chinezoaica Qiang Wang (55 WTA), devenind prima jucătoare calificată în sferturi şi ajungând la un bilanţ fantastic în 2018: 17 victorii, 1 eşec.

Conferinţă de presă cu zâmbetul pe buze pentru Simona Halep la Indian Wells! De obicei, românca e genul de sportivă care spune strictul necesar la întâlnirea cu jurnaliştii, fără a face prea multe glume. Marţi însă, după a treia ei victorie la Indian Wells, Halep a avut un dialog savuros cu cei prezenţi la conferinţă, după cum a relatat WTA Insider.

Digi Sport, postul care transmite turneul de la Indian Wells în România, a redat o parte din acest interviu haios în care Halep a fost chestionată de jurnaliştii americani despre oraşul ei natal.

*Am dreptate, cel mai bun jucător de fotbal din România e din Constanţa? Hagi?
Da, şi el e din Constanţa

*Ce e cu acel oraş de dă atâţia campioni?
Nu ştiu, Toţi jucătorii mari de tenis din România sunt din Constanţa. Tecău, numărul unu în lume la dublu, Pavel, care a fost la un moment dat pe 13 în lume. Preşedintele Federaţiei de Tenis e constănţean. Toţi suntem din acel oraş, e un oraş minunat.

*E ceva în apă acolo?
Voi naşte în Constanţa, aşa că sper să fie (n.r.zâmbeşte). Cine ştie, poate va fi un campion în tenis.

*Ai făcut un gest frumos aseară. Nu foarte des vedem un număr unu mondial să vină să vadă o partidă a rivalelor. S-a comentat mult pe seama apariţiei tale în tribune la meciul dintre Serena şi Venus.
Sunt numărul unu în lume în acest moment, dar am venit să o văd pe cea mai bună din lume din toate timpurile (n.r. - Serena). Am făcut ce am simţit, nu m-am gândit că se va face atâta caz. Am vrut să le văd pe surori cum joacă pentru că le respect şi le admir enorm.