Hajduk, debut în forţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci ani au trecut de când adversara de joi a dinamoviştilor în Liga Europa n-a mai câştigat un titlu de campioană în Croaţia. Foamea de trofee şi de performanţe a echipei din Split s-a văzut sâmbătă, atunci când Hajduk a debutat într-o nouă ediţie de campionat.

Pe propria arenă, susţinuţi de 5.000 de fani, alb-albaştrii n-au avut nicio problemă s-o depăşească pe Istra Pula. Mai mult, jucătorii lui Stanko Poklepovici au făcut spectacol, dându-i teme de gândire suplimentare lui Ioan Andone.

Victorie cu 6-1 şi Şase marcatori diferiţi

Hajduk s-a impus cu un categoric 6-1, victorie conturată încă de la pauză, când conturile erau încheiate (5-1). De forţa ofensivă a croaţilor vorbeşte de la sine faptul că cei şase marcatori au fost diferiţi, pe tabela de marcaj trecându-şi numele toţi jucătorii de la mijloc în sus: linia mediană, formată din Oremus, Ljubicici, Andrici şi Anas, plus atacanţii Ibricici şi Ahmad.

Hajduk a jucat în următoarea formulă: Radosevici - Rezici (M. Buljat 82), Maloca, J. Buljat, Strinici (Jozinovici 46) - Oremus, Ljubicici, Andrici, Anas - Ibricici, Ahmad (Brkljaca 72).

Prima manşă dintre Dinamo şi Hajduk Split contând pentru turul trei preliminar al Ligii Europa se va juca joi la Bucureşti, de la ora 21.00 (Pro TV).